میلاد منشی‌پور، بنیان‌گذار تپ‌سی کیست؟

میلاد منشی‌پور، مدیرعامل شرکت تپسی که یکی از شرکت‌های درخواست تاکسی اینترنتی است در سال ۱۳۷۲ به دنیا آمد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران و فوق ... [ادامه مطلب]

میلاد منشی‌پور، مدیرعامل شرکت تپسی که یکی از شرکت‌های درخواست تاکسی اینترنتی است در سال ۱۳۷۲ به دنیا آمد.

وی دارای مدرک لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران و فوق لیسانس مهندسی مکانیک از فرانسه است.

او قبلاً در صنعت نفت و گاز نیز مشغول به کار بوده و همچنین ۱۰ سال در شرکت‌های معتبر اروپایی و آمریکایی همچون کمپانی فورچون فعالیت داشته است.

او در مصاحبه ای می گوید: ادامه تحصیل در خارج از کشور کار بسیار سختی بود! من از خانواده‌ متمولی برخوردار نبودم و برای تحصیل در رشته MBA در دانشگاه های تراز اول دنیا مجبور بودم به شدت درس بخوادم و بالاترین نمره را در آزمون های بورس تحصیلی کسب کنم! از طرف دیگر کشور فرانسه را برای تحصیل انتخاب کردم چون می توانستم در این کشور وام بگیرم و از پس مخارج بر بیایم.

فعالیت در کمپانی فورچون

او بعد از فارغ التحصیل شدن در رشته ام بی ای 10 سال در شرکت‌های معتبر اروپایی و آمریکایی همچون کمپانی فورچون فعالیت داشت. او می‌گوید علاقه زیادی داشتم تا بتوانم به یک شرکت خارجی جذب شوم و کسب درآمدی در یک کشور خارجی داشته باشم.

بازگشت به ایران

او در سال ۱۳۹۴ به ایران بازگشت. وی در این باره می گوید: واقعیت این است که برگشتن به ایران تصمیم سختی بود و البته این تصمیم پنج‌ سال طول کشید تا من را مجاب به برگشتن به کشورم کند!

دلیل آن هم این بود که در مسیری قرار داشتم که بسیار خوب بود؛ یعنی درست همان چیزی بود که می‌ خواستم. همان چالش و سختی و مسیر متفاوت. کار کردن در شرکت‌ های بزرگ و پست‌ های مدیریتی را که بعد از فارغ‌ التحصیلی تصمیم گرفته بودم تجربه کنم در ١٢ سالی که از کشور خارج شدم، به دست آوردم.

اما در همین بازه زمانی فرصتی داشتم تا به ایران بیایم. بعد از حدود ٦‌ سال بود که به ایران برگشته بودم و همان دفعه ایران را جور دیگری نگاه کردم.

بنابراین نخستین جرقه بازگشت به کشور در ذهنم ایجاد شد! در نهایت اما یک چیزی من را به برگشتن ترغیب کرد و آن هم این بود که آن طرف دنیا هر چقدر هم در بیزینس و کارهای بزرگ کار کنی، انگار هنوز در یک اقیانوس بزرگ دست و پا می‌ زنی! اما این موضوع در ایران فرق دارد، یعنی وقتی در اینجا یک کار بزرگ و هدفمند را دنبال می‌ کنی، خیلی سریع نتیجه‌ آن را در زندگی خودت و مردم می بینی و این چیزی است که برای من مهم بود.

تاسیس تپ‌سی

میلاد منشی پور در سال 1394 به ایران بازگشت و استارتاپ تپ سی را راه اندازی کرد. از اپلیکیشن تپسی در خردادماه سال 1395 رونمایی شد و خدمات این سامانه در برخی از شهرها مانند تهران و … به کاربران ارائه شد. در حال حاضر تپسی یکی از بزرگ ترین سامانه های درخواست اینترنتی تاکسی است و در اکثر شهرهای ایران فعالیت می کند.

میلاد منشی پور در این باره می گوید: من و دو نفر دیگر از همکارانم یعنی حمید مهینی و هومن دمیرچی مجموعا حدود ۱۵۰ هزار دلار برای راه‌ اندازی تپ سی سرمایه اولیه داشتیم.

تپ سی از همان ابتدا که یک تیم چند نفره بودیم تا به حال که اندازه سازمان بزرگ شده است، رشد خیلی پر سرعتی داشته است! پرسرعتی که می گویم یعنی در حدود هفته ای 15 تا 20 درصد رشد داشتیم.

ما چندین میلیون سفر موفق در ماه به مشتریان خود ارائه می دهیم و این رقم هم در حال رشد است.

بیشتر از 150 هزار راننده در سرویس ها خدمات می دهند (۲۵۰ هزار راننده ثبت‌ نام شده داریم که از این تعداد، ۱۵۰هزار راننده فعال هستند و در بازه‌ های زمانی مختلف کار می کنند) و بیش از 150 کارمند تمام وقت و حدود 80 کارمند پاره وقت داریم.

مدل کسب و کار در تپ‌سی

میلاد منشی پور درباره مدل کسب و کار تپ سی می گوید: ما دو وجه مشتری داریم. یکی رانندگان هستند و دیگری مسافران! ما با الگوریتم های خاص خودمان کاری می کنیم که تعداد سفر در ساعت برای رانندگان ماکزیمم شود و این باعث می شود درآمد راننده با وجود زحمت کمتر، بیشتر شود! از طرف دیگر پیدا کردن مسافر برای او بسیار ساده خواهد شد.

ارزش پیشنهادی ما به مسافران اولا کاهش هزینه خواهد بود؛ ثانیا کیفیت بالاتر سفر به علت نظارت های لحظه به لحظه که روی سفرها داریم.

کسب نشان امین‌الضرب

در سال 98 از میلاد منشی پور، بنیان گذار تپ سی که از کارآفرینان جوان و تحصیل کرده کشورمان است با اهدای نشان امین‌الضرب تقدیر و تشکر شد.

او با راه اندازی سامانه درخواست آنلاین تاکسی به نام تپسی توانست سبب جهش زیادی در رشد حمل و نقل ایران شود.

امروزه تپسی از جمله سرویس های تاکسی آنلاین است که در کشور مورد استفاده مردم قرار می گیرد و به دنبال رسیدن مسافران در کمترین زمان و کمترین هزینه است.

انواع سرویس‌های تپ‌سی

سرویس های tap30 شامل موارد زیر است:

  • تپ سی کلاسیک: با این سرویس یک خودروی اختصاصی برای رسیدن به مقصد خواهید داشت و این روش سریع ترین و آسان ترین راه برای رسیدن به مقصد می باشد.
  • تپ سی لاین: این سرویس tap30 در واقع اقتصادی ترین سرویس این سامانه است که ممکن است در طول مسیر یک یا دو مسافر هم مسیر با شما هم سفر شوند. این سرویس برای صرفه جویی در هزینه ها و اهمیت دادن به مسائل محیط زیستی بسیار مناسب می باشد.
  • تپ سی تلفنی: در صورتی که اینترنت نداشته باشید و یا به اپلیکیشن تپ سی دسترسی نداشته باشید، تپ سی این امکان را به وجود آورده است که با شماره گیری شماره 1630 برای درخواست خودرو اقدام نمایید.
برند فکر
0.0/5
برند گوسونیک
0.0/5
جنرال استیل
0.0/5
فوجی
0.0/5
ایوولی
0.0/5
افترون
0.0/5